2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5
Airconditioning flyer def (1)

Onze airconditioning

VANNISA plaatst de beste airco's!

Tegenwoordig is airconditioning niet meer weg te denken uit woningen en bedrijfspanden. Steeds meer consumenten en bedrijven maken gebruik van de voordelen van een airco, voor zowel het koelen als verwarmen van een particuliere woning of kantoorruimte.

Wij hebben het voor u uitgezocht. De beste merken airco’s geïnstalleerd door een STEK gecertificeerde installateur. Met een airco verhoogt u direct het woongenot. In de zomer kunt u verkoelen en in de wintermaanden deels verwarmen.

Welke airco's leveren we?

Dat is afhankelijk van het gebouw en ruimte(s). Voor een woning installeren wij airco’s van het merk LG. Bekijk onze actie en neem contact met ons op.

Er zijn diverse soorten airco’s beschikbaar. Zo zijn er verschillen in vermogen, plaatsing en montage. Vooralsnog leveren en installeren wij enkel split airco’s (verwarmen en koelen).

Split airco's

Een split airco maakt gebruik van koelvloeistof en is te vergelijken met een koelkast. De binnenunit haalt de warme lucht uit de ruimte door de koelvloeistof en geeft warme lucht naar buiten aan de buitenunit.

Hoe werkt airconditioning?

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u met 1 druk op de knop de gewenste klimaatinstellingen regelen. Wanneer een airco wordt gebruikt om de ruimte te koelen, wordt de lucht met een ventilator door een wisselaar geblazen. Op deze manier wordt de warme lucht onttrokken en naar buiten afgevoerd. De koele lucht zorgt voor een ideale temperatuur in de gewenste ruimte. Bij het verwarmen van een ruimte werkt dit proces andersom en wordt deze koelere lucht verwarmt.

Naast het direct aanpassen van de klimaatinstellingen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een timer op de afstandsbediening. Hierdoor stopt de airconditioning automatisch met werken, wanneer het gewenste kamerklimaat is bereikt.

Airconditioning

Wat kost een airco?

Een airco is er in verschillende formaten om te voldoen aan de specifieke eisen van een kantoorpand. Wanneer u op zoek bent naar een airco voor een grote ruimte (200-250m3), is het verstandig om te kiezen voor onze split airco. Een split airco zal in dit geval ongeveer €3000,- kosten. Wanneer de ruimtes nog groter zijn, zal dit ongeveer tussen de € 3000 en € 5550 euro kosten. Dit is natuurlijk inclusief de montage van de airco.

Vul het formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen door te nemen!

Hoe wij te werk gaan

Wij werken met een duidelijk 4- stappenplan

Met een helder en duidelijk stappenplan werken wij vanaf het (gratis) adviesgesprek tot aan de plaatsing en oplevering van de airco’s, uiterst nauwkeurig en deskundig toe naar een perfect eindresultaat!

01

Duurzame projecten

Maak een afspraak

Neem contact met ons op om een goed inzicht te krijgen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden! We leggen u graag uit hoe ook u kan profiteren van de voordelen van duurzame energie!

02

adviseur vannisa

Offerte airco

Laat ons weten in welke ruimte(s) u een airco wilt en hoe groot deze ruimte(s) is/zijn. Wij versturen u een gericht en scherp aanbod.

03

Vannisa tevreden klanten

Check bij u thuis

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komt er nog een erkend installateur bij u langs om een laatste check uit te voeren. Dit noemen wij de technische schouw. Zo bent u verzekerd van maatwerk en kunnen eventuele vragen worden beantwoord.

04

Airconditioning

Installatie

Na akkoord kies je zelf een geschikte datum voor de installatie. De installateur plaatst de airco zo snel mogelijk. Uw installatie wordt veelal binnen één dag gerealiseerd.

Recente projecten

Een impressie van door ons geplaatste airco's

Bekijk hieronder enkele recente airco projecten die we hebben mogen uitvoeren.

Nog meer redenen om voor een airco te kiezen

Airco systemen delfzijl

Airco systemen delfzijl

In Delfzijl zijn we bezig geweest met het plaatsen van airoc's en zonnepanelen.

Airco in omgeving blauwe stad

Airco in omgeving blauwe stad

Deze prachtige airco systemen mogen plaatsen. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Airco

Airco

Service & onderhoud

Doordat u de beste producten krijgt bent u al verzekerd van kwaliteit. Maar wij zijn van mening dat goede service en onderhoud het verschil maakt. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van onze serviceovereenkomst. Op de offerte vindt u hier meer informatie over. Het onderhouden van de airco(s) is belangrijk om onnodige kosten in de toekomst te voorkomen.

*Onze onderhoudsservice hebben enkel betrekking op door ons geplaatste aircosystemen.

aico vannisa
FAQ

Meest gestelde vragen

We krijgen vaak dezelfde vragen gesteld over airco’s. Hier vindt u alvast de meest gestelde vragen.

Ons blog

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle leuke projecten die we uitvoeren, de nieuwe subsidiemogelijkheden en andere actualiteiten uit de energiebranche.

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.