2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5

Zonnepanelen plaatsen? Hoe zit het met mijn groepenkast?

De groepenkast: het hart van het elektrische systeem in je huis.

Een groepenkast is het hart van het elektrische systeem in je huis. Wanneer je zonnepanelen wilt installeren, is het belangrijk om te controleren of de groepenkast voldoet aan de vereisten (NEN1010) en of deze de stroomtoevoer van de omvormer(s) kan dragen. In veel gevallen is een aanpassing of vervanging van de groepenkast nodig om de zonnepanelen te kunnen aansluiten.

Een groepenkast die niet voldoet aan de vereisten kan leiden tot een gevaarlijke situatie en zelfs tot brand. Bovendien zal een verouderde groepenkast waarschijnlijk niet in staat zijn om de stroom effectief te regelen, wat resulteert in onnodige stroomonderbrekingen en een verhoogd energieverbruik.

Het is daarom belangrijk om te investeren in een nieuwe of aangepaste groepenkast wanneer je zonnepanelen wilt installeren. Dit zorgt ervoor dat je elektrische systeem veilig, betrouwbaar en efficiënt functioneert, en dat je maximaal profiteert van de energie die je zonnepanelen opwekken. Laat de installatie van de zonnepanelen daarom uitvoeren door de elektriciens van Vannisa, die de groepenkast ook op de juiste manier aan kunnen passen of vervangen.

electra vannisa
Groepenkast
groepenkast vannisa2

Twijfel niet en neem contact op

En laat net als velen voor u, uw huis door ons verduurzamen!

Deel dit bericht op de socials :

electra vannisa

Bij ons krijgt u

google reviews

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5

Gerelateerde berichten

Wij voorzien u graag vrijblijvend van een passende en duidelijke offerte!

Portfolio van onze recente projecten

Airco LG 5kW

Airco LG 5kW in Midden-Groningen

In Foxhol (gem. Midden-Groningen) hebben we onlangs de LG 5kW SE18T mogen leveren en installeren. De LG 5kW heeft een simpel en strak design met verborgen display. Deze airco heeft een zeer stille binnen en buiten unit. Op de laagste stand geeft de unit slechts 19dB af.

Lees verder »
Laadpaal Easee Charge Lite aan muur

Laadpaal Easee Lite Charger in Hoogezand

In Hoogezand hebben we onlangs de Easee Lite Charger mogen leveren en installeren. De Easee Lite Charger, een elegant Europees product, belichaamt de toekomst van elektrisch laden. De installatie is moeiteloos, zowel voor technische experts als beginners, en het plug-and-play ontwerp maakt het een verademing voor elke EV-eigenaar. Het is geen verrassing dat onze klanten extreem tevreden zijn met de installatie-ervaring.

Lees verder »

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.