Wacht niet langer met het kopen van zonnepanelen

Investeer ook in zonnepanelen en maak gebruik van alle subsidies en andere voordelen!

De meest voor de hand liggende reden om niet te wachten met het kopen van zonnepanelen is natuurlijk omdat zonnepanelen een erg rendabele investering zijn. Tegenwoordig is het een betere optie om te investeren dan om te sparen. Investeren in zonnepanelenis steeds meer in trek, en een relatief veilige en momenteel erg winstgevende investering.

Als je dan ook nog de subsidies op zonnepanelen subsidies meerekent dan is de aanschaf van een zonnepanelen installatie gewoon een zeer goede investering. In 2022 kan je de btw (van 21%) nog terugkrijgen en nog gebruik maken van een volledige salderingsregeling. In 2023 wordt de btw op zonnepanelen helemaal afgeschaft en hoef je niet meer de moeite te doen om het terug te vragen.

Soms geven mensen aan te willen wachten met het kopen van zonnepanelen vanwege de kosten. Deze zijn de afgelopen tien jaar al flink verminderd. Maar de prijs zal natuurlijk nooit naar 0 gaan. De verwachting is dat er komend jaar veel meer stabiliteit in de prijs zal komen. De laaste jaren is de prijsdaling al flink stuk minder is geworden dan de jaren daarvoor. De kosten zullen dus niet echt meer gaan dalen in de komende jaren.

Kortom wacht niet met het kopen van zonnepanelen en neem eens contact met ons op voor meer informatie over de subsidie regelingen, de ontwikkelingen in de markt en een scherpe offerte!

Twijfel niet en neem contact op

En laat net als velen voor u, uw huis door ons verduurzamen!

Deel dit bericht op de socials :

zonnepaneel op schuur

Bij ons krijgt u

Gerelateerde berichten

Wij voorzien u graag vrijblijvend van een passende en duidelijke offerte!

Het laatste nieuws

Portfolio

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de nieuwe subsidiemogelijkheden, btw vrijstellingen en andere actualiteiten uit de energiebranche.

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.