2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5
Wij zijn

Uw adres voor duurzame energie in de regio Groningen, Friesland en Drenthe

Wij bieden de beste service op het gebied van duurzame energie. Met onze zonnepanelen, warmtepompen, airco’s en laadpalen bereiden we u ook graag voor op een duurzame en energiezuinige toekomst.

monteur vannisa

Zonnepanelen

duurzame energie warmtepomp monteur

Warmtepomp boilers

Airconditioning

Airconditioning

duurzame energie bij Vannisa

Wij werken met een duidelijk 4- stappenplan

Met een helder en duidelijk stappenplan werken wij vanaf het (gratis) adviesgesprek tot aan de plaatsing en oplevering van de zonnepanelen, uiterst nauwkeurig en deskundig toe naar een perfect eindresultaat! 

01

Duurzame projecten

Maak een afspraak

Wij horen graag wat voor type installatie het betreft en wat uw eventuele wensen zijn. Gaat het om zonnepanelen, dan voeren wij een dakscan uit waarbij wij kijken of uw dak geschikt is, waarna u van ons direct een persoonlijk en scherp aanbod krijgt. 

02

Vannisa tevreden klanten

Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken

Het is en blijft maatwerk, daarom komen we graag bij u langs. Deze stap noemen wij de technische schouw. De haalbaarheid wordt getoetst en uw eventuele vragen worden beantwoord. Zorgt u voor koffie?

03

solar energie vannisa

Na akkoord binnen 3 weken vakkundig geïnstalleerd

Gaat u akkoord met de offerte? Wij komen zo snel mogelijk de installatie conform de afspraken realiseren. Alles gaat in overleg en de installateur neemt u mee in de werkwijze.

04

Monteur airco

Nazorg & onderhoud

Wij ontzorgen u graag in het onderhoud van uw zonnepanelen, laadpalen, airco’s en warmtepompen. Laat ons het onderhoud doen en u bent gegarandeerd van een goede en duurzame toekomst.

Kwaliteit, betaalbaar en vertrouwd

Sinds 2018

Vannisa is sinds 2018 actief in de duurzame energiesector. Wij installeren en beheren zonnestroom-, airco-, laadpaal- en warmtepomp boilers. Dat doen wij ook graag voor u! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op!

Ook expert op het gebied van technische installaties.
Portfolio

Projecten waar we trots op zijn!

Wij zijn blij met de mooie projecten die we uitvoeren en willen u dan ook met trots hiervan op de hoogte houden!

Airco LG 5kW

Airco LG 5kW in Midden-Groningen

In Foxhol (gem. Midden-Groningen) hebben we onlangs de LG 5kW SE18T mogen leveren en installeren. De LG 5kW heeft een simpel en strak design met verborgen display. Deze airco heeft een zeer stille binnen en buiten unit. Op de laagste stand geeft de unit slechts 19dB af.

Lees verder »
Laadpaal Easee Charge Lite aan muur

Laadpaal Easee Lite Charger in Hoogezand

In Hoogezand hebben we onlangs de Easee Lite Charger mogen leveren en installeren. De Easee Lite Charger, een elegant Europees product, belichaamt de toekomst van elektrisch laden. De installatie is moeiteloos, zowel voor technische experts als beginners, en het plug-and-play ontwerp maakt het een verademing voor elke EV-eigenaar. Het is geen verrassing dat onze klanten extreem tevreden zijn met de installatie-ervaring.

Lees verder »

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.