Wij zijn

Uw adres voor duurzame energie in de regio Groningen, Friesland en Drenthe

Wij bieden de beste service op het gebied van duurzame energie. Met onze zonnepanelen, warmtepompen, airco’s en laadpalen bereiden we u ook graag voor op een duurzame en energiezuinige toekomst.

Middel 12

Zonnepanelen

warmtepomp monteur

Warmtepompen

Airconditioning

Airconditioning

Zo werkt het bij Vannisa

Wij werken met een duidelijk 4- stappenplan

Met een helder en duidelijk stappenplan werken wij vanaf het (gratis) adviesgesprek tot aan de plaatsing en oplevering van de zonnepanelen, uiterst nauwkeurig en deskundig toe naar een perfect eindresultaat! 

01

Maak een afspraak

Wij horen graag wat voor type installatie het betreft en wat uw eventuele wensen zijn. Gaat het om zonnepanelen, dan voeren wij een dakscan uit waarbij wij kijken of uw dak geschikt is, waarna u van ons direct een persoonlijk en scherp aanbod krijgt. 

02

Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken

Het is en blijft maatwerk, daarom komen we graag bij u langs. Deze stap noemen wij de technische schouw. De haalbaarheid wordt getoetst en uw eventuele vragen worden beantwoord. Zorgt u voor koffie?

03

solar energie vannisa

Na akkoord binnen 3 weken vakkundig geïnstalleerd

Gaat u akkoord met de offerte? Wij komen zo snel mogelijk de installatie conform de afspraken realiseren. Alles gaat in overleg en de installateur neemt u mee in de werkwijze.

04

Nazorg & onderhoud

Wij ontzorgen u graag in het onderhoud van uw zonnepanelen, laadpalen, airco’s en warmtepompen. Laat ons het onderhoud doen en u bent gegarandeerd van een goede en duurzame toekomst.

Kwaliteit, betaalbaar en vertrouwd

Sinds 2018

Vannisa is sinds 2018 actief in de duurzame energiesector. Wij installeren en beheren zonnestroom-, airco-, laadpaal- en warmtepompinstallaties. Dat doen wij ook graag voor u! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op!

Ook expert op het gebied van technische installaties.
Portfolio

Projecten waar we trots op zijn!

Wij zijn blij met de mooie projecten die we uitvoeren en willen u dan ook met trots hiervan op de hoogte houden!

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.