2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5

Meer over ons en onze duurzame oplossingen!

Vannisa is sinds 2018 actief in de duurzame energie sector. Wij installeren en beheren zonnestroom-, airco-, laadpaal- en warmtepomp installaties.

Bij Vannisa gaan wij altijd voor eerlijk advies, gebruiken we producten van hoogwaardige kwaliteit, houden we de prijs betaalbaar, en creëren we een vertrouwd gevoel.

Onze missie

Wij willen onze klanten compleet ontzorgen in de complexe wereld van duurzame energie. Ook op maatschappelijk gebied.

Onze visie

Wij willen mensen kennis laten maken met groene energie en ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen

Vannisa onderscheid zich graag van de rest door kwaliteit te leveren. Zowel in de producten als diensten. Onze zonnepanelen zijn alleen van TIER ONE (hoogste klassement) kwaliteit en ook zijn wij een trots lid van Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (SGZE). Zo bent u ook nog eens verzekerd van garanties. De airco’s zijn altijd van top merken en wij zijn erkend installateur. 

Wij bieden maatwerk

Door de bomen kunt u door al het aanbod, het spreekwoordelijke bos niet meer zien. Wij hebben voor u de beste zonnestroomsystemen, airco's, (hybride) warmtepompen, laadpalen en montagemateriaal uitgezocht en op een rijtje gezet.

Duurzame kwaliteit

Duurzaamheid gaat gepaard met kwaliteit, levensduur en gebruikersgemak. De producten die wij gebruiken hebben ruime fabrieksgarantie tot wel 25 jaar!

Bespaar geld

Wij bieden u enkel hetgeen aan wat u nodig heeft zonder bijkomende attributen die voor onnodige hoge kosten zorgen.

Glashelder

Duidelijke afspraken voor en na de installatie. U weet vanaf dag één waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Dat beloven wij!

Meer over ons | algemene voorwaarden
Door heel Nederland!

Na talloze projecten in de noordelijke regio's bedienen we inmiddels heel Nederland van duurzame energie!

Met Midden-Groningen als uitvalsbasis van onze activiteiten, voorzien wij inmiddels vele daken van zonnepanelen en verduurzamen we vele huizen met onze warmtepompen en airco systemen. We lopen nergens voor weg, dus ook buiten Noord Nederland worden we graag ingezet!

Onze zonnepanelen groningen
0 +
Jaar ervaring
0 +
Geplaatste zonnepanelen
0 +
Blije klanten
0 +
Experts

Mee weten over ons en onze services?

Wij voorzien u graag vrijblijvend van een passende en duidelijke offerte!

Wilt u meer weten over ons en bent u geïnteresseerd in één of meerdere producten? Neem dat contact met ons op. 

Meer over ons | algemene voorwaarden
FAQ

Meest gestelde vragen

Wij hebben het voor u uitgezocht. Hieronder kunt u nalezen wat de meest gestelde vragen zijn over  ons en de producten die wij aanbieden.

PRojecten waar we trots op zijn!

Portfolio

Wij zijn blij met de mooie projecten die we elke dag uitvoeren en willen u dan ook met trots hiervan op de hoogte houden!

Airco LG 5kW

Airco LG 5kW in Midden-Groningen

In Foxhol (gem. Midden-Groningen) hebben we onlangs de LG 5kW SE18T mogen leveren en installeren. De LG 5kW heeft een simpel en strak design met verborgen display. Deze airco heeft een zeer stille binnen en buiten unit. Op de laagste stand geeft de unit slechts 19dB af.

Lees verder »
Laadpaal Easee Charge Lite aan muur

Laadpaal Easee Lite Charger in Hoogezand

In Hoogezand hebben we onlangs de Easee Lite Charger mogen leveren en installeren. De Easee Lite Charger, een elegant Europees product, belichaamt de toekomst van elektrisch laden. De installatie is moeiteloos, zowel voor technische experts als beginners, en het plug-and-play ontwerp maakt het een verademing voor elke EV-eigenaar. Het is geen verrassing dat onze klanten extreem tevreden zijn met de installatie-ervaring.

Lees verder »

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.