VANNISA, waar kwaliteit altijd op nummer één staat!

Vannisa is sinds 2018 actief in de duurzame energie sector. Wij installeren en beheren zonnestroom-, airco-, laadpaal- en warmtepomp installaties.

Bij Vannisa gaan wij altijd voor eerlijk advies, gebruiken we producten van hoogwaardige kwaliteit, houden we de prijs betaalbaar, en creëren we een vertrouwd gevoel.

Onze missie

Wij willen onze klanten compleet ontzorgen in de complexe wereld van duurzame energie. Ook op maatschappelijk gebied.

Onze visie

Wij willen mensen kennis laten maken met groene energie en ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen

Vannisa onderscheid zich graag van de rest door kwaliteit te leveren. Zowel in de producten als diensten. Onze zonnepanelen zijn alleen van TIER ONE (hoogste klassement) kwaliteit en ook zijn wij een trots lid van Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (SGZE). Zo bent u ook nog eens verzekerd van garanties. De airco’s zijn altijd van top merken en wij zijn erkend installateur.

Wij bieden maatwerk

Door de bomen kunt u door al het aanbod, het spreekwoordelijke bos niet meer zien. Wij hebben voor u de beste zonnestroomsystemen, airco's, (hybride) warmtepompen, laadpalen en montagemateriaal uitgezocht en op een rijtje gezet.

Duurzame kwaliteit

Duurzaamheid gaat gepaard met kwaliteit, levensduur en gebruikersgemak. De producten die wij gebruiken hebben ruime fabrieksgarantie tot wel 25 jaar!

Bespaar geld

Wij bieden u enkel hetgeen aan wat u nodig heeft zonder bijkomende attributen die voor onnodige hoge kosten zorgen.

Glashelder

Duidelijke afspraken voor en na de installatie. U weet vanaf dag één waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Dat beloven wij!

Meer over ons | algemene voorwaarden
Door heel Nederland!

Na talloze projecten in de noordelijke regio's bedienen we inmiddels heel Nederland van duurzame energie!

Met Midden-Groningen als uitvalsbasis van onze activiteiten, voorzien wij inmiddels vele daken van zonnepanelen en verduurzamen we vele huizen met onze warmtepompen en airco systemen. We lopen nergens voor weg, dus ook buiten Noord Nederland worden we graag ingezet!

Onze zonnepanelen groningen
0 +
Jaar ervaring
0 +
Geplaatste zonnepanelen
0 +
Blije klanten
0 +
Experts

Wij voorzien u graag vrijblijvend van een passende en duidelijke offerte!

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere producten van ons en ontvangt u graag een offerte of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dat contact met ons op. 

Meer over ons | algemene voorwaarden
FAQ

Meest gestelde vragen

Wij hebben het voor u uitgezocht. Hieronder kunt u nalezen wat de meest gestelde vragen zijn over de producten die wij aanbieden.

PRojecten waar we trots op zijn!

Portfolio

Wij zijn blij met de mooie projecten die we elke dag uitvoeren en willen u dan ook met trots hiervan op de hoogte houden!

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.