2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5

Portfolio van onze duurzame projecten

Nieuwste project

Bekijk ook onze recente Nieuwsberichten

Twijfel niet en neem contact op

En laat net als velen voor u, uw huis door ons verduurzamen!

duurzame projecten algemene voorwaarden logo
Onze portfolio

Duurzame projecten waar we trots op zijn!

Wij zijn blij met de mooie duurzame projecten die we uitvoeren en willen u dan ook met trots hiervan op de hoogte houden!

Airco LG 5kW

Airco LG 5kW in Midden-Groningen

In Foxhol (gem. Midden-Groningen) hebben we onlangs de LG 5kW SE18T mogen leveren en installeren. De LG 5kW heeft een simpel en strak design met verborgen display. Deze airco heeft een zeer stille binnen en buiten unit. Op de laagste stand geeft de unit slechts 19dB af.

Lees verder »
Laadpaal Easee Charge Lite aan muur

Laadpaal Easee Lite Charger in Hoogezand

In Hoogezand hebben we onlangs de Easee Lite Charger mogen leveren en installeren. De Easee Lite Charger, een elegant Europees product, belichaamt de toekomst van elektrisch laden. De installatie is moeiteloos, zowel voor technische experts als beginners, en het plug-and-play ontwerp maakt het een verademing voor elke EV-eigenaar. Het is geen verrassing dat onze klanten extreem tevreden zijn met de installatie-ervaring.

Lees verder »
Kwaliteit, betaalbaar en vertrouwd

Vraag een offerte aan

Door uw eigen zonne-energie op te wekken, doet u niet alleen iets goeds voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. Bij onze duurzame projecten verdient u uw investering verdient namelijk binnen 3 tot 5 jaar terug. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Ook expert op het gebied van technische installaties.
vannisa duurzame energie

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Openingstijden

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de nieuwe subsidiemogelijkheden, btw vrijstellingen en andere actualiteiten uit de energiebranche.

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.