2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5
FAQ

Meest gestelde vragen

Wij hebben het voor u uitgezocht. Hieronder kunt u nalezen wat de meest gestelde vragen zijn over de producten die wij aanbieden.

Veel gestelde vragen

Zonnepanelen
Veel gestelde vragen

Subsidies zonnepanelen

Je kunt van de Rijksoverheid aantrekkelijke subsidies krijgen voor een warmtepomp, isolatie, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Daarmee verlaag je de kosten flink. Ontdek welke subsidies er zijn en waar je ze kunt aanvragen.

Veel gestelde vragen

Airconditioning

Veel gestelde vragen

Warmtepompen
Nieuwsblog vannisa

Subsidies Warmtepompen

U kunt van de Rijksoverheid aantrekkelijke subsidies krijgen voor een warmtepomp, isolatie, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Daarmee verlaagt u de kosten flink. Ontdek welke subsidies er zijn.

Veel gestelde vragen

Laadpalen

laadpaal hoogezand

Subsidies mbt laadpalen

Ons blog

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle leuke projecten die we uitvoeren, de nieuwe subsidiemogelijkheden en andere actualiteiten uit de energiebranche.

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.