2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5

VANNISA, dé specialist in warmtepompen

Verwarmen op een energiezuinige manier is kiezen voor de warmtepomp. U draagt niet alleen bij aan uw eigen energierekening, maar ook aan ons klimaat. Maar wat is nou eigenlijk een warmtepomp en hoe werkt het?

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een duurzaam en tevens zuinig alternatief voor een cv-ketel en verplaatst energie vanuit een bron en zet dit om in warmte.

Bronnen die worden gebruikt door een warmtepomp zijn bijvoorbeeld de buitenlucht of grondwater. Door middel van elektriciteit wordt de energie omgezet in warmte wat wordt gebruik om bijvoorbeeld het huis te verwarmen.

Wanneer de warmtepomp werkt op groene stroom is deze volledig CO2 neutraal. Een warmtepomp werkt optimaal wanneer het huis goed geïsoleerd is. Zorg er dus voor dat wanneer u een warmtepomp koopt, de isolatie in orde is. Dubbelglas, dak- en spouwmuurisolatie etc zijn voorbeelden hiervan. Wat u niet verliest aan warmte hoeft u niet bij te verwarmen.

warmtepomp open hoogezand
Hoe wij te werk gaan

Wij werken met een duidelijk 4- stappenplan

Met een helder en duidelijk stappenplan werken wij vanaf het (gratis) adviesgesprek tot aan de plaatsing en oplevering van de zonnepanelen, uiterst nauwkeurig en deskundig toe naar een perfect eindresultaat! 

01

Duurzame projecten

Maak een afspraak

Wij horen graag wat uw eventuele wensen mbt een warmtepomp zijn. Wij voeren g een dakscan uit waarbij wij kijken of uw dak geschikt is. Als dat het geval is krijgt van ons direct een persoonlijk en scherp aanbod. Als wij aanvullende informatie nodig hebben, nemen wij contact met u op.

02

Vannisa tevreden klanten

Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken

Het is en blijft maatwerk, daarom komen we graag bij u langs. Dit noemen wij de technische schouw. De haalbaarheid wordt getoetst en eventuele vragen van u worden beantwoord. Zorgt u voor koffie?

03

duurzame energie warmtepomp monteur

Na akkoord binnen 3 weken vakkundig geïnstalleerd

In overleg met u plannen we een installatiedatum. Wij zijn erkend installateur en u mag niets anders verwachten dan kwaliteit. Uw installatie wordt veelal binnen één dag gerealiseerd. Zeg maar dag tegen te warme ruimtes.

04

Nieuwsblog vannisa

Service & onderhoud

Wij ontzorgen u graag in het onderhoud van uw warmtepomp. Laat ons het onderhoud doen en u bent gegarandeerd van een goede en duurzame toekomst.

Hoe werkt een warmtepomp?

Warmtepompen werken volgens hetzelfde principe als koelkasten: koude wordt daarbij opgewekt door een verdamper waarin koelmiddel circuleert. De warme lucht stijgt en geeft hierdoor gratis warmte af aan de verdamper.

Een warmtepomp haalt op dezelfde werkwijze gratis warme lucht uit het milieu. Dankzij de zon zitten er in de lucht, water en aarde enorme massa’s warmte opgeslagen, zelfs in de winter. Het is deze warmte die gebruikt wordt om de woning te verwarmen.

Bekijk hieronder enkele recente Warmtepompen projecten die we hebben mogen uitvoeren.

warmtepomp
Warmtepomp Hoogezand

Warmtepomp Hoogezand

In Delfzijl zijn we bezig geweest met het plaatsen van laadpalen. Ook een laadpaal voor uw electrische auto? Neem contact op

Warmtepomp stadkanaal

Warmtepomp stadkanaal

Deze prachtige schuur hebben we voorzien van zonnepanelen. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Warmtepomp Borger

Warmtepomp Borger

Ook in Borger ijn we langs geweest om warmtepompen te plaatsen!

Wij helpen u graag verder

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Het is goed om te achterhalen of uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Er zijn namelijk verschillende soorten warmtepompen die voor verschillende soorten woningen geschikt zijn. 

Voordat wij een offerte voor een warmtepomp uit kunnen brengen, moeten we eigenlijk een aantal zaken weten over uw woning en uw wensen. Vul daarom het formulier in en wij doen alvast een globale check, waarna we contact met u opnemen.

duurzame energie warmtepomp monteur

Openingstijden

Meest gestelde vragen

We krijgen vaak dezelfde vragen gesteld over warmtepompen. Hier vindt u de meest gestelde vragen.

Subsidies Warmtepompen

U kunt van de Rijksoverheid aantrekkelijke subsidies krijgen voor een warmtepomp, isolatie, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Daarmee verlaagt u de kosten flink. Ontdek welke subsidies er zijn.

Ons blog

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle leuke projecten die we morgen uitvoeren, de nieuwe subsidie mogelijkheden en andere actualiteiten uit de energie branche

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.