2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5

Onze Laadpalen

Razendsnel uw auto vol met de laadpalen van Vannisa!

Geen laadpunt is meer te ver. Door het plaatsen van een laadpunt aan huis of op werk staat u nooit met een ‘lege’ accu. Wij monteren het laadstation op de door u aangewezen locatie, aan een paal of aan de gevel. Wij denken graag met u mee.

Hoe wij te werk gaan

Wij werken met een duidelijk 4- stappenplan

Met een helder en duidelijk stappenplan werken wij vanaf het (gratis) adviesgesprek tot aan de plaatsing en oplevering van de zonnepanelen, uiterst nauwkeurig en deskundig toe naar een perfect eindresultaat! 

01

Duurzame projecten

Maak een afspraak

Neem contact met ons op om een goed inzicht te krijgen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden! We leggen u graag uit hoe ook u kan profiteren van de voordelen van duurzame energie!

02

Vannisa tevreden klanten

Huis scan en Offerte

We komen bij u langs om naar de meest geschikte plek voor uw laadpaal te kijken. Hierna maken we een scherpe en duidelijke offerte voor u klaar.

03

laadpalen check monteur vannisa

Check bij jou huis

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komt er nog een erkend installateur bij u langs om een laatste check uit te voeren. Dit noemen wij de technische schouw. Zo bent u verzekerd van maatwerk en kunnen eventuele vragen worden beantwoord.

04

laadpalen hoogezand

Installatie

Na akkoord kiest u zelf een geschikte datum voor de installatie. De installateur plaatst de laadpalen zo snel mogelijk. Uw installatie wordt veelal binnen één dag gerealiseerd en dan kan het opladen beginnen!

Recente projecten

Een impressie van recent geplaatste laadpalen.

Bekijk hieronder enkele recente laadpalen projecten die we hebben mogen uitvoeren.

laadpalen hoogezand
Laadpalen

Laadpalen

In Delfzijl zijn we bezig geweest met het plaatsen van laadpalen. Ook een laadpaal voor uw electrische auto? Neem contact op

Laadpalen

Laadpalen

Kijk eens hoe deze laadpaal mooi is weggewerkt in de heg in Gieten. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Laadpalen

Laadpalen

In Froombosch mochten we laapalen plaatsen. De meterkast moest hiervoor wel gereerd worden gemaakt. Een mooie klus voor Vannisa!

Kwaliteit, betaalbaar en vertrouwd

Vraag nu vrijblijvend je laadpaal aan

Vraag nu uw laadpaal aan en u wordt binnen 2 werkdagen door ons gebeld voor een persoonlijk adviesgesprek en aanbod.

Ons Kantoor

Marie Curielaan 13, 9615 TL Kolham

Telefoon

085-1301243

laadpaal monteur vannisa

Een laadpaal thuis is alleen mogelijk op een eigen parkeertereein op uw eigen terrein.

Openingstijden

Meest gestelde vragen

Nieuwsgierig geworden, maar toch een paar vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen over laadpalen.

Onze nieuwsblog

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de nieuwe subsidiemogelijkheden, btw vrijstellingen en andere actualiteiten uit de energiebranche.

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.