2000px-Google__G__

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5
Onze zonnepanelen

Verduurzaam je woning met zonnepanelen van VANNISA!

Steeds meer mensen overwegen om zonnepanelen te kopen. Een uitstekende investering waar je zowel de eigen portemonnee als het milieu een plezier mee doet. Inmiddels zijn er al meer dan 1.500.000 huishoudens in Nederland met zonnepanelen op het dak. Ze besparen elke maand veel geld, zijn duurzamer met het milieu bezig en klaar voor een zonnige toekomst. 

De keuze voor zonnepanelen levert veel op. U bent minder afhankelijk van het energienet en wordt meer zelfvoorzienend. Wel zo prettig in deze tijd van energie onzekerheid. Enkele voordelen van  zonnepanelen:

Duurzaam en voordelig Zonne-energie opwekken

Met een investering in zonnepanelen van Vannisa bespaart u vrijwel direct op de maandlasten. De prijzen van elektriciteit stijgen, terwijl ú niets meer voor stroom betaalt. Met 10 zonnepanelen wordt al snel 800 euro per jaar bespaard. En per 1 januari 2023 betaalt u er ook geen BTW meer overheen. Zonnepanelen kopen is dus een zeer rendabele en natuurlijk duurzame keuze.

Zonnepanelen
Hoe wij te werk gaan

Wij werken met een duidelijk 4- stappenplan

Met een helder en duidelijk stappenplan werken wij vanaf het (gratis) adviesgesprek tot aan de plaatsing en oplevering van de zonnepanelen, uiterst nauwkeurig en deskundig toe naar een perfect eindresultaat! 

01

Duurzame projecten

Maak een afspraak

Neem contact met ons op om een goed inzicht te krijgen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden! We leggen u graag uit hoe ook u kan profiteren van de voordelen van duurzame energie!

02

Batterij

Huis (dak) scan en Offerte

We voeren een dakscan uit waarbij wij kijken of uw dak geschikt is. Als dat het geval is krijgt van ons direct een persoonlijk en scherp aanbod. Als wij aanvullende vragen hebben, nemen wij contact met u op.

03

Vannisa tevreden klanten

Check bij u thuis

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komt er nog een erkend installateur bij u langs om een laatste check uit te voeren. Dit noemen wij de technische schouw. Zo bent u verzekerd van maatwerk!

04

monteur vannisa

Installatie

Na akkoord kiest u zelf een geschikte datum voor de installatie. De installateur plaatst de zonnepanelen zo snel mogelijk. Uw installatie wordt veelal binnen één dag gerealiseerd. Laat de zon maar schijnen.

Recente projecten

Een impressie van zonnepanelen projecten

Bekijk hieronder enkele recente zonnepanelen projecten die we hebben mogen uitvoeren.

Veel gestelde vragen
Zonnepanelen

Zonnepanelen

In hoogezand hebben we onlangs zonnepalenen op deze mooie schuur geplaatst.

Zonnepanelen Hovecon

Zonnepanelen Hovecon

In Delfzijl zijn we bezig geweest met het plaatsen van laadpalen. Ook een laadpaal voor uw electrische auto? Neem contact op

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Deze prachtige schuur hebben we voorzien van zonnepanelen. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Ook in Borger ijn we langs geweest om zonnepanelen te plaatsen!

Kwaliteit, betaalbaar en vertrouwd

Vraag een offerte aan

Door eigen zonne-energie op te wekken, kunt u niet alleen iets goed betekenen voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. U verdient de investering binnen 3 tot maximaal 5 jaar alweer terug. Bespaar ook op uw vaste lasten en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Ons Kantoor

Marie Curielaan 13, 9615 TL Kolham

Telefoon

0598- 232015
085-1301243

solar energie vannisa

Openingstijden

Meest gestelde vragen

Nieuwsgierig geworden, maar toch een paar vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen over zonnepanelen.

Ons blog

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle leuke projecten die we uitvoeren, de nieuwe subsidiemogelijkheden en andere actualiteiten uit de energiebranche.

Airco LG 5kW

Airco LG 5kW in Midden-Groningen

In Foxhol (gem. Midden-Groningen) hebben we onlangs de LG 5kW SE18T mogen leveren en installeren. De LG 5kW heeft een simpel en strak design met verborgen display. Deze airco heeft een zeer stille binnen en buiten unit. Op de laagste stand geeft de unit slechts 19dB af.

Lees verder »
Laadpaal Easee Charge Lite aan muur

Laadpaal Easee Lite Charger in Hoogezand

In Hoogezand hebben we onlangs de Easee Lite Charger mogen leveren en installeren. De Easee Lite Charger, een elegant Europees product, belichaamt de toekomst van elektrisch laden. De installatie is moeiteloos, zowel voor technische experts als beginners, en het plug-and-play ontwerp maakt het een verademing voor elke EV-eigenaar. Het is geen verrassing dat onze klanten extreem tevreden zijn met de installatie-ervaring.

Lees verder »

Cookies

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.